13.Gratisbio.

Gratisbio är bra där kan man samla på olika hemsidor och får poäng därifrån.
Att vara med olika tävlingar och vinna olika saker, tex Bio, Cubus eller Gina triciot, och massa saker.
Shoppa med utan pnegar är alltid bra tills hand :)
Det är superkul där.
Var med och blir medlem där vettja.

Klicka hit :)

www.gratisbio.se

12.

Vi ÖNSKAR er alla läsare EN:

Glad påsk

See Ya <3

11.

Aha min data är fortfarande ej bra, de seg och seg hela tiden. Så jag låna min makes data ist än så länge.
Idag var det lugnt härhemma, små städa lite och vara med barnen.. Varit på ica mellinge och pantar tomma cocacolana. =) Tog skön promix dit o hit med vovven. Idag har vi åt våra första våfflor gott =)

Lovisa är nu lite bättre och leka med Lukas mkt. Rolig att se dom två leker, Nu när Lukas var ensam barn innan. Men nu kan han börjar leka lite med henne *supersöt*

Nu är jag typ lite sjuk eller nåt.. Har ont huvudet lite men men hoppas jag ej blir sjuk imorron, FÖRRRRRRRRRRR jag ska ut med min gubbe till JENSENS & BIO för 2 =) Barnen ska va hos farmor tills vi hämta dom kl runt 21.00
Vi ska se på bio med Leo sutter island, blir spännade att se på denna film i över 2 timmar =) Ska se till köpa COLA flaska innan :P Jaja är ju cola beroende ohoh.

Tänker bara ladda en bild på mig & se hur mina vackra hår PI lång än jag trodde haha.. Och jag var smal på denna bilden..

me

Ja det var nog allt för idag =)

See Ya <3

10.

Shit shit.. Min data har nu problem. de sög som fan.. Så jag nu låna min makes data ett tag till min data mår bra igen..

Stor tack till Jinna som fixade till min header. SUPER NJÖDA;)
Idag fick jag liten paket på min brevlåda, den lilla paket är till min lilla tösen Lovisa, en hello kitty klocka. Den ändra olika färgar, finns nu på bilddagboken och har oxå filmat den. Men ska visa filmen på den senare. Just nu är jag super trött. men vill ej sova nu :P Jajaja vet att jag borde sova nu men tänker nu på tösen som nu har feber, och sover gott ut nu.

Aha kom ej på nåt vad jag ska skriva mer.. :P


See ya <3


9.

Här kommer min söta HELLO KITTY!!

Undrar ni vad det är för nåt som jag fick idag från posten?
Idag fick jag posten och jag kikade i min postlåda, och såg en lapp och jag måste hämta den på maxi.. Blev shit glad.. Jag vet ej vad de e för nåt liten eller stora. För jag beställde två st Hello Kitty, en klocka med 7 olika färger och en lins förpackningen.. Så..

Så åkte jag först och hämtade Lukas från dagiset, och åkte driekt till MAXI, vi åt på max, sedan dick vi till maxi. Jag visade lappen den som ska hämta packet till mig. Ah så liten paket jag fått, då fattade jag vad den var.. LINS FÖRPACKNINGEN.

Ja jag kommer att använder dom härhemma och till resor oxå!

Jag har ladda bilderna på dom som finns nu på BD. Kikar dit vetja.. FamRasmussen heter jag där och kolla den 17 mars 2010.

Här kommer söta Hello Kitty bilderna!




.



See Ya <3

8.

Corey Haim är död, han dog den 10 mars 2010. Kanske ni flesta vet vem Corey är? Han är en barnstjärna på 80-90 talet..

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6783061.ab

Jag hade ingen lust skriva mycket idag. :/

Ja som sagt Corey Haim är min favvo, tycker mycket om hans filmer när han var ung^^

R.I.P Corey Haim, Hope you are well up there with u hollywood friends =)


Corey Haim




See Ya <3

5,6,7

Jag tänker skriva vad ni har kommenterar på min blogg, så nu svarar jag.

Nr 5

Moa:

Hhahaha jaa det var det.. Barnen har haft rolig tillsammans, Ja du vet att jag ställer gärna upp oavsett vad :) gumman puss på dej! <3 jadå kommer jag till dig på April månad! <3<3<3


Nr 6

Nettie: Ja jag håller med dig... Det är skönt att han kommer och spruta ut allt här hemma och bort med Vägglöss! Puss

Jinna: Ja det är skönt och mer säker med han som spruta ut gift mot Vägglöss.. Vissa möbler kan vara kvar när de sprutar.. men vi tog bort våra gråa soffan o slängde ut den.... Men de måste inte ta bort ALLT möbler hemma.. vi har nu ny säng till oss o han spruta på våra säng ändå.. plus barnens oxå.

Nr 7

Nettie: Hhahaaha den kommer den 1 april, och de kostar under 1400 kr.. men i buktiken vet jag ej deras pris på den vagn senare. Ska kolla sen när de kommer ut. :D :D Jaa den är söt och coolt! Puss


See ya <3

7.

Trött känner jag mig här, sitta framför data en liten stund och skriva lite här innan jag kolla lite på tv om Arborgamamma.

Igår kolla jag lite runt efter barnvagn, jag letar efter sukly vagn. En kompis till mig hittade en fin vagn och den är sukly.. Jag börjar fundera på att beställa denna vagn alltså som är röd/svarta.

Jag var på stan med mina barn och kolla efter vagn hos babyproffsen och annan affären vet ej vad den affären heter fast jag var där idag. De ligger precis i hörn mittemot Strömpis.. Men skitsamma.. Kollade lite där, där är sådär likadant hos babyproffsrn i stan.

Senare kom jag hem och kollade lite igen på it efter vagn. Då såg jag sukly med HELLO KITTY pi söt vagn. BLEV GALEN KÄR i den :P Men den är lite olika just den jag hittade först var halv handtag- det vill jag inte ha! UTAN jag vill ha med hel handtagen.

Så Pontus kollade lite runt efter vagn och visade mig med HELLO KITTY MED HEL HANDTAG. Då sade jag till honom att JAG VILL HA DEN.. MÅSTE BARA HA DEN! haha

Jag ska ringa imorgon till babyproffsen i marieberg och kolla om dom har HELLO KITTY vagn och fråga efter om priset.

Såhär ser HELLO KITTY vagn ut.



Fåse om vi köper den- OM de finns på marieberg eller så beställa vi den.
Nähä nu ska jag varma min te och kolla lite på tv innan Arborgamamma på TV.
Missade igår 15 min, så nu vill jag se hela eller halva^^

Natti på er bloggare!

See ya <3

6.

Tisdags kom vi hem till våra lgh. När vi kom in kör jag in på disken och fixa massa saker här hemma.. Tvätt kläder och jag dammsög hela rummet.. Då såg jag några döda vägglöss på golvet. Vilken gör mig lycklig =) Ni undrar säker varför jag ÄR så lycklig när jag ser dom döda? Snubbe som spruta in all gift mot VÄGGLÖSS i måndags. Så dom är döda.. Men iaf dammsög jag hela..
Känns bra att vi fick se dom döda då vet vi att de inte kommer mer.. Men det kan komma mer dom gömmer på dagarna.. Nätterna kommer dom.. men vi ser inte dom än.. De kan finnas bakom golv list .. Läste aftobladet igår att det nu ökar med vägglöss i hela sverige! sedan sist på 90-talet. NU kom dom tillbaka!

Ja vad kan vi göra åt det?? det är bara att Kämpa på och vinna över DOM JÄVLAR VÄGGLÖSS!!!
Men den har nu minskat ner för vi har slängt massa saker innan vi flytta och har oxå släng soffan py + hylla i vardagsrummet..

Vi ska inte köpa soffan nu.. Vi vänta tills vi flyttar till hus eller bostadrätt som vi nu söker efter. Då köper vi in med den nya.. Men NYA möbler kan oxå finnas vägglöss som folk omkringen provsitta på man ska se upp!
Jaa snubbe kommer att spruta in gift..

"Vi kommer till din lägenhet på följande datum:"


Måndag den 8 mars på fm

Måndag den 22 mars på fm

Måndag den 12 april på fm

Måndag den 3 maj på fm

Måndag den 17 maj på fm

Efterbesiktning sker den 14 juni och slutbesiktning sker den 30 juli.

Ja så här ser de ut. Så jag och barnen kommer att sova hos min svärmor över natten.
Den snubbe som jobba på skadedjurskydd är SUPER BRA än normor- tro de heter så. ÄR skärp..

Jag Kommer att skriva senare om dom och mer infomationer senare..
Måste bara se efter lilla tösen för nu kan hon hon gå med stöd och stå på med hjälp av väggarna.. =)

See ya


5.

Är hos barnes farmor och vi ska sova över hos henne. För våra lgh i vivalla har en gubbe spruta ut hela rum mot vägglöss. Så vi får ej sova där med barnen iinom 24 timmar. Tisdag får vi åka hem till våra lgh.
Dom har regler att ingen barn får sova där när giftet finns där mot vägglöss. Vi vuxa får komma hem ingom 6 timmar. Barnen som har astma får heller ej komma ingom 6 timmar utan 24 timmar!

Just nu sover Lovisa på sin vagn, Maja O Tyson är med oss här hos farmor.
Och vad Monicas data är PI seg och personiär data till max! :P Jag får tålamod med hennes data på 1 dag hahaa..
Nåja jag överlever ändå. =)

Igår kom Moa och Aw, Anton sov över hos Lukas på 2 dagar. Dom har haft roligt och lite bråk mellan pojkarna.. Ja dom var trötta och orkade ej leka med varandra eftersom dom var tsm hela tiden.. hehe sött iaf.
Sen kom min hönskallen hit länge sen man såg henne igen. Vi sågs sist var på min dotters dop sen i okt sen.
Vi pratade om olika saker, och så.

Sen ville Anton sova här igen.. Självklart får han det... Anton och Lukas går på samma dagis och dom börjar kl 9.00. Då är det ingen problem för oss. Jag var lite stressig imorse för jag måste ge mat till lovisa så jag väckte Pontus och bad honom hjälpa mig med Lo. Men allt gick bra med dom pojkarna + buss resan dit till dagis var super bra oxå =)

Igår kollade Moa lite på tradera. Hon har vunnit tolat 5 väskor hihi.. som sagt hon är galen i väskor :P Men jag ska köpa 2 väskor av henne. En till mig och en till Lovias hon får den när hon blir stor.=)
På tradera kollade jag på några saker, och vunnit en klocka med på hello kitty de har 7 olika färg glada de kan ändra själv- de ska till Lovisa.  Och en till på samma hello kitty fast till mig är den en liten ask alltså till linser :P

Nätr jag får dom ska jag ta bilder på dom då ska ni få se hur de ser ut.
Sen kollde jag o Moa lite runt på tradera.. Och vi pratade om massa roliga saker när vi var unga och har haft massa fester + vattenkrigar.. Nu idag är vi MAMMOR mer lugn, dricker som kärrningar gör HAHA.

Nä måste gå nu. Min lilla tös har vaknat =)

See ya
<3


4.

tösen




Grattis min tjejen på 9 månad idag.
Mamma & Pappa & Lukas älskar dig jätte Mycket!

<3<3<3<3

3.

Tänker bara skriva några enkel rader:P

Moa kom hit till Örebro igår.

Moa och Aw + Anton kom och hälsade på oss och barnen leker för fullt! =)

Anton sov över här med Lukas. *söt*

Lukas har svårt somnade om.. Höll vakna ganska längre. Tills sist somnade han :)

Vi vuxa satt uppe så sent till kvart i tre på natten :O

Moa & Aw åker hem.

Jag & Pontus sover. Men jag vaknade av Lovisa hon har skita ner klocka var då 5 på morgonen =) Byt om och hon somnade om *söt*

Hade skoj när dom var här.

Nu leker barnen, ska strax fixa frukost till mig o barnen.


Några eknel rader här?? haha.

skriva mer kanske senare..

See ya <3

2.

Härligt väder idag med soligt här i örebro =) Hur är vädret hos er?
Vi håller nu på kasta möbler som ligger allför längre i trädgården. De ska till soptippen! Skönt nu kan Tyson springa och göra sin behov där =)

Lukas leker som vanligt och Lovisa har vilostund. Jag fixar här hemma med tvättning och städa lite av varje. Så att jag kan kolla vad som ska kasta eller vad som ska behålla. Kläderma som Lukas har massvis kläder, det var flesta som är små för honom packade jag ner på låda- de ska lämna till Polen till den behövande kläder, eller till min familj som har små barn kan få dom.. En del ska oxå tvättas.

Man har lite lust att städa eller fixar härhemma ren o fint som mjöligt. Våren är här allltså¨snart :P Så vill man göra det nu innan det blir varmare ute då, då är man ute med barnen i fina vädert sen.

Känner ni att våren är här nu?

See ya <3

1.

.



Älskar otroligt mycket mina barn.. Dom är mitt liv!!
Mamma och Pappa älskar er OTROLIGT mycket ska ni veta mina sötnosar!

Massa pussar!


See ya
<3

Pololuka.blogg

hejhej!

Välkommen till min nya sidan här.
Pololuka.se finns kvar där i ett år, undertiden lära jag mig med psp och allt annat till hemsidan. Och där finns inte kommentar, bara gästboken.
Så jag skapade här på blogg på nytt med min namn pololuka. Med hjälp av SÖTA FLATA JINNA =) *TACK*

OK nu ska jag fixar lite här hemma med städning och fönsterpustning trevlig va? Vem bryr sig om at tvätta fönster när det kallt ute med soligt? =)

Lukas kompis A ska komma snart hit, så dom kan lekar medan jag städar lite runt. Tösen har vilostund nu.

See ya