20.

Önskar er ALLA


Moa : tack för helgen.
Asy: ses på sommar? Moa py?

Jaa jag har haft fullt här hemma med barnen, Lukas blev sjuk men snabb frisk. Lovisa har fortfarande feber och sover mycket. Hon äter lite av smått men dricker mycket vatten och kan leka en stund om hon vill själv.

Som sagt har jag haft kul hos moa som ni kanske har läst hennes blogg om vad vi har gjort och så...?
Och om hennes mormor? HAHHAHA

Idag är valborg, ska kanske gå ut lite och se på valborg rolig för LU ska få uppleva och se på VALBORG som han ej ha sett under sin 3 år tror jag hmm men men byss,.. ska ksk dit så få han se själv. Fåse hur det blir med min lilla tös som bara sover o sover. Men hon kommer att somna igen på vagn och få ändå lite frisk luft än att vara hemma.

Japp jag kom inte på vad jag ska skirva mer om..  Kankse senare :P

Förresten till er som ska festa idag el imorron SUPA HÅRT från mig ;)

See Ya <3


19.

-Igår den 19 april- fyllde min syrran 19 års dag idag. Grattis Grattis <3<3<3
syrran 19 år


Anton och hans pappa AW kom på besök och pojkarna leker för fullt. Dom lekte ute o cyklar.

.

och min lilla tösen var oxå med

Lo

Ja fler mer bilderna finns redan på bilddagboken. kikar in vet ja :)

Just nu orkar jag ej skriva vad vi ha gjort och så.. Är för trött nu.. Längtar redan till min säng :) Och sova ut till imorron bitti och lämna Lukas på dagis :)

Natti till er!

See Ya <3

18.

Hej alla Läsare.

Ja jag vet jag är "bestatt" av olika hemsidor där som är gratis och får olika prsentkort på kläder, godis och gratisbio.
Passa bra för mig som är arbetslös :P

Värva här på http://www.gratismode.se/?c=81393 Men om du blir medlem där, så får du 50 poäng. Det är lätt att smala poäng där :D Var med du oxå :)







See Ya

17.

Jag ska ej skriva allt deltaljer utan skriva vad vi har gjort under helgen. I söndags köpte vi en ny cykel till Lukas. Gissa vad han blev glad och säger "min min" när vi frågade om tex vi får låna din cykel eller hjälpa bära cykel och så. Säger han nej nej och min typ. HAHA så sött. Samma söndag kväll fick vi prova honom ute med honom och cyklar. Men det var mörk ute då och svår se hur och hur vi ska förklarar för honom på teckenspråk. Pontus har egen cykel och visade honom hur man cykla med benen typ.. Men äsch vi kan ta imorron (måndag) istället när det är fin väder. På måndag var det soligt och fint då. Och vi tänker att vi och han skulle cykla och träna på benen och så.. Men vi tänker varför ej han ska cykla till ICA melleringen, och det gjorde vi.. Han började fatta hur man cykla med benen och han kan nu cykla bättre jämför med i söndags:) Sen kom farmor och faster på besök kort stund. Lukas ville visa dom att han kan nu cykla. Och det gjorde Lukas och dom såg på hur han cykla- Bra jobbat lukas :) Vi har oxå filmat och ta bilderna på honom men kamera måste på laddning och film på honom ska jag sätta in på youtube, jag säger till när filmen sätt in. Ska oxå ladda på bilddagboken sen. Lovisa sover nu gott vi var på maxi nyss. Nu leker Lukas och pontus på trädgården och leka med fotboll som vi köpte den idag till honom, har även köpt 2 st leksaker till Lovisa oxå. Lite kyligt ute idag, längtar efter SOL. Hoppas SOL kommer imorgon :) Ähjag skriver alltid för fort, men byss :P



Ja såhär ser Lukas nya cykel. Den är på 16 tum och märke heter Miraga city.

See Ya <3

16.

Jag värvar dig hit på länken http://www.fashionize.se/ref/273 Ja och den andra länken du kan klicka på och om du blir medlem där får du 500p om du blir medlem där- Bra ju :D

Jag som är arbetslös vilken de är bra för mig att ha poäng som "pengar" man shoppar ju nästan gratis :P

Länken är här:


see ya

15.

Gratisgodis har jag varit medlem länge når 2009, men var ej inne på jättelänge så nu fick jag in och kolla lite runt.. Gratisgodis hemskickad.. Vilken är bra =) Undrar om de finns gratiscola? hahha Nää då skulle alla blir tjockis från all gratis saker :D

Ni kan värva er här och klicka på länken så jag får lite poäng där.
http://www.gratisgodis.se/?r=300020


KLicka här=)



See Ya <3

14.

Tja var inne på www.gratisbio.se och kolla lite runt. Då fick jag syns i en tävling där om "hur kattägare är du" nåt sånt. Där tävla jag för att få kattmat gratis i 1 år. OM jag vinner ja. Fåse vad som ska händer när tävligen ta slut.
När jag var klart med tväling kom jag till nästa sidan om att skapa en annan "hemsida". Så jag skapade där bara om mina djur. Men ni ska veta hur min sidan där ser ut *HOST* men ändra lite där senare när jag är pigg och klart i huvudet ;)

Men där iaf är gratis i 90 dagar, Sen när 90 dagarna tagit slut fåse om jag ska fortsätta eller inte.. Men jag BEHÅLLA min blogg här kvar. Jag kommer att skriva här, men där i annan "blogg" är bara för mina djur.

Sidan till där är http://www.123minsida.se/pololuka

Tack till MOA som har lite "tålamod" med min blogg när jag frågade om HUR man lägga in länken på min blogg.. Men nu vet jag hur man gör :P <3

Förresten, imåndags köpte jag tågbiljett till..... Vart tror ni jag ska åka till?? Gissa ni =)

Jag värva dig och du kan blir medlem hos gratisbio här. Klicka här så jag får lite poäng.
http://gratisbio.se/?RecruiterID=194323



See ya <3